Húsvéti üdvözlet 2020
2020.04.09. 14:00:05

Tisztelt Partnerünk!

Ez elmúlt hetek Mindannyiunk számára új munkarend és szabályok megszokását, emberi kapcsolataink és az Élet fontosságának újraértékelését hozták el.

Egyik oldalról munkatársaink nagy része otthonról, telefonja és internetkapcsolat segítségével látja el feladatait és Vevőink szakmai támogatását.

Másfelől folyamatos irodai ügyeletet tartunk fenn, hogy gondoskodni tudjunk a zavartalan ügyintézéshez szükséges jelenlétről, biztosítani tudjuk a beérkező áruk és megrendelések kezelését.

Azon esetekben, mikor azt a helyzet, a Víziközmű szolgáltatás folyamatos üzemének fenntartása megköveteli, szakértő Kollégáink személyesen szállnak ki helyszínre, hogy elvégezzék a szükséges beavatkozásokat, ellenőrzéseket.

Mivel az ivóvíz és szennyvíz ellátás eszközei jelentős részének gyártása alapvető fontosságú tevékenységnek minősül, így gyártóink túlnyomó része felelősen, a szükséges intézkedések megtartása mellett továbbra is termel. Munkájuknak és a nehéz körülmények között is helytálló logisztikának köszönhetően áru ellátásunk folyamatosan biztosított.

Ezúton szeretnénk megköszönni az Önök és Kollégáik áldozatos munkáját az ivóvíz ellátás, szennyvíz kezelés zavartalanságának biztosítása érdekében.

Szeretnénk megköszönni a bizalmat, hogy a mögöttünk álló évben és ebben az időszakban is számítanak szakértelmünkre és megoldásainkra.

Kívánunk az eNeRWé Hungária Kft. minden munkatársa nevében

Áldott és Örömekben gazdag Húsvétot!

Üdvözlettel:

Az Enerwé Hungária Kft. csapata

Információk Ügyfélszolgálat Tevékenységünk
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Vízmérők, speciális mérőeszközök, DMA, szabályzó szelepek
Csapatunk +36 (20) 246 9994 ; +36 (20) 247 0380 nyomás menedzsment, légbeszívó - légtelenítő szelepek.
Termékek iroda@enerwe.hu Kereskedelem és műszaki szaktanácsadás.