Koronavírus tájékoztató
2020.03.24. 15:58:20

 

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről

 

Tisztelt Partnerünk!

A járványügyi veszélyhelyzet bejelentése miatt kialakult helyzet ellenére cégünk a lehető legjobb tudása szerint látja el feladatait. Az Enerwé Hungária Kft. számára kiemelten fontos, hogy munkavállalóinak és partnereinek a kialakult helyzetben egészségügyi szempontból is biztonságos körülményeket biztosítson, garantálva a stabil, kiszámítható termékellátást és szolgáltatásokat.

 

Raktári készleteinkből, jelen állás szerint zavartalanul, illetve beszállítóinktól érkező árukból igyekszünk folyamatos ellátást biztosítani Ügyfeleink számára. Szállítást végző partnereinkkel állandó kapcsolatban állunk, változás esetén értesítjük partnereinket és a helyzethez alkalmazkodva gyorsan és hatékonyan reagálunk.

 

Alapvető célunk (mely egyben 2019-ben létrejött cégünk megalapításának egyik legfőbb mozgatórugója volt) Partnereink, a Víziközmű vállalatok szakmai és anyagbiztosítási támogatása, lehetőség szerint minden körülmények között. A Víziközmű ágazat munkájának (jelen helyzetben különösen kiemelt) fontosságát tisztelő, elkötelezett beszállító partnerükként és tudatos munkáltatóként igyekszünk mindent megtenni a fertőzésveszély minimalizálása érdekében, összhangban a hatósági ajánlásokkal

 

  • Kollégáink az ismert elérhetőségeken továbbra is állnak rendelkezésükre ajánlatadás és műszaki tanácsadás, illetve rendelések teljesítésének koordinálása területén.
  • Műszaki-szakmai támogatás, illetve amíg lehetséges fizikai munkavégzés (pl. szelepek, mérők helyszíni vagy műhely javítása) során az ajánlott védőeszközök alkalmazásával igyekszünk biztonságosan segíteni az Önök munkáját, megelőzve/elhárítva esetlegesen kialakuló havária eseteket.

 

Ezúton ajánljuk fel tisztelettel és szakmai alázattal az Enerwé Hungária Kft anyagi, mentális, szaktudásbéli és fizikai erőforrásait Partnereink számára, amíg azt a helyzet, az áru ellátás, és a vonatkozó rendelkezések megengedik.

 

Ezzel egyidejűleg kívánunk az ágazatban dolgozó munkatársaknak és szeretteiknek, egészséget, erőt és kitartást; köszönjük előre is áldozatos munkájukat az ivóvíz ellátás és szennyvíz elvezetés-tisztítás zavartalanságának biztosítása érdekében.

 

Hiszünk benne, hogy a társadalom felelős hozzáállásával, helyes döntésekkel és a szakmában dolgozó munkatársak elhivatott magatartásával a járvány legyőzhető.

 

Budapest, 2020. 03. 23.

 

Üdvözlettel:

 

Az Enerwé Hungária Kft. csapata nevében

 

Csoportkép tájékoztatóhoz

 

 

Kontaktok

Információk Ügyfélszolgálat Tevékenységünk
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Vízmérők, speciális mérőeszközök, DMA, szabályzó szelepek
Csapatunk +36 (20) 246 9994 ; +36 (20) 247 0380 nyomás menedzsment, légbeszívó - légtelenítő szelepek.
Termékek info@enerwe.hu Kereskedelem és műszaki szaktanácsadás.